dilluns, 17 de maig del 2010

FEDERACIÓ | NOTÍCIES

http://www.fchandbol.cat/publico/verNoticia.asp?IdNoticia=1357

El Vilablareix, campió de la Segona Cadet Masculina
17/05/2010 FEDERACIÓ NOTÍCIES
El HCGI Vilablareix es va proclamar diumenge a Molins de Rei campió de la Segona Catalana Cadet Masculina després de derrotar a la gran final el conjunt amfitrió per 40-46.

Els gironins, que arribaven a aquesta fase final després de proclamar-se campions del seu grup a la primera fase i de desfer-se del Sant Llorenç a quarts de final, van eliminar a les semifinals el sant Martí Voramar per 40-43.

En aquesta semifinal, Eloi Martín va sumar 12 gols, ben recolzat per Isaac Aleman amb 9 i David Mariscal amb 8. Pel bàndol barceloní va destacar l’aportació ofensiva d’Èric Tuset amb 10.

A la segona semifinal el Molins de Rei van eliminar el KH-7 BM Granollers pel resultat de 39-30. Els del Baix Llobregat van estar comandats en atac per Marc Papiol amb 14 gols.

A la gran final de la competició es veien dos equips molt igualats. Els gironins van començar a decantar el partit a la finalització dels primers 30 minuts, on es va arribar amb avantatge del Vilalbareix per 19-24.

Però els locals no van poder donar la volta al marcador a la represa i va acabr el partit amb triomf del conjunt gironí per 40-46. Cal destacar en l’aspecte realitzador els 10 gols d’Eloi Martín pel bàndol gironí i els 16 de Marc Papiol pel Molins de Rei.