diumenge, 28 de febrer del 2010

PARTITS BASE

Cadet
Molt bon partit el disputat el passat dissabte al pavelló de Salt.El Garbí (SdC) amb un equip molt fort físicament, no va poder aguantar el ritme imposat pels de l'HCGI, amb una circulació de pilota molt ràpida, i amb un joc lliure que feia impossible poder defensar-lo, nomès la bona actuació del porter juvenil permetia als de Palafrugell estar amb un resultat igualat. A la segona part les variants en defensa , (6:0 amb 1 puntejant, 6:0, i 3:2:1) va dificultar els atacs dels de Palafrugell , que van haver de cedir davant la superioritat, física, i de joc dels de HCGI per 8 gols de diferència.

Infantil
Molt bon partit de l'equip infantil contra el lider, els de HCGI amb nomès 2 jugadors de 2on any, i amb 2 alevins va plantar cara al lider , fins la segona meitat, tot i el resultat es pot apreciar la millora en la actitud i en la disposició en el terreny de joc.

Alevins i benjamins
Els més petits van tornar a passar-s'ho molt bé el cap de setmana , amb resultats diferents.

Cap de setmana on tots els equips han pogut jugar seguits , i s'ha pogut apreciar que no nomès es formen jugadors d'handbol, ja que la formació d'altres valors socials i d'educació no van renyits amb l'aprenentatge de l'handbol.