divendres, 25 de desembre del 2009

NOTICIES A LA FCH

Cartell de luxe al X Torneig d’Handbol de Nadal de Bordils
22/12/2009 FEDERACIÓ NOTÍCIES
La desena edició del Torneig d’Handbol de Nadal de Bordils es presenta amb un cartell d’autèntic luxe. Divuit equips, repartits en les categories juvenil, cadet i infantil, lluitaran per un dels torneigs més prestigiosos de la base de l’handbol català.

La competició en categoria juvenil es presenta apassionant. En un grup competiran el KH-7 BM Granollers (vigent campió de la Lliga Catalana), la Selecció Catalana Cadet Masculina i el Vallehermoso Banyoles (de Segona Juvenil Catalana); mentre que a l’altre hi haurà el BM La Roca (actualment tercer a la Lliga Catalana empatat amb el FC Barcelona a la segona plaça), el Bordils (setè a Lliga Catalana) i el Sant Esteve Palautordera (invicte a les set primeres jornades de Primera Catalana).

La categoria cadet tampoc es quedarà enrere. En el primer grup hi han quedat enquadrats el FC Barcelona (líder invicte a la Lliga Catalana), el Sant Esteve Palautordera (segon a Primera Catalana) i el Bordils (sisè a Primera Catalana), mentre que al segon grup hi competiran el KH-7 BM Granollers (segon a la Lliga Catalana), la Selecció Catalana Infantil Masculina i el HC Gironès (líder del seu grup de la Segona Catalana).

Finalment, en categoria infantil es veuran les cares en el primer grup el Bordils (segon al seu grup de Lliga Catalana), el Cardedeu (líder del seu grup de Lliga Catalana) i el Banyoles (tercer del grup gironí de Primera), mentre que a l’altre hi haurà el KH-7 BM Granollers (segon del seu grup de Lliga), el Sarrià (també segon del seu grup de Lliga) i el GEiEG (cinquè del grup gironí de Primera Catalana).

Totes les categories funcionaran de la mateixa manera: els campions de cada grup disputaran la final; els segons classificats lluitaran per la tercera posició final, mentre que els tercers de cada grup jugaran el partit que decidirà la cinquena i la sisena posició definitiva.

En aquesta mateixa notícia podreu consultar els horaris de la competició.